Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mergeți cu încredere pe mâna lui Liviu Negoiță la Cernavodă!

Partidul Național Liberal îl propune, la alegerile locale din 5 iunie a.c., pentru Primăria Cernavodă pe Liviu Negoiță, este născut la data de 10 iunie 1968 și este locuitor al acestui oraș de peste 42 de ani. Din anul 1992 este angajat al Autorității Navale Române, în prezent ocupând funcția de ofițer de port specialist – căpitan adjunct șef de port. Este licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității „Lucian Blaga” Sibiu. A devenit membru al Partidului Național Liberal în anul 2000.

Liviu, care sunt motivele pentru care candidezi?

Liviu Negoiță: Din ’92 şi până în prezent, de 24 de ani, lucrez în aceeaşi instituţie . Am plecat de la cea mai de jos funcţie şi am ajuns acolo unde sunt şi acum. Mai sus nu am unde să mă duc. După toţi aceşti ani, cred că am experienţă să fac faţă oricăror provocări. De ce? ANR este o entitate de stat. Acolo se face şi administraţie. Şi cred că experienţa o să mă ajute. Şi, mai mult decât atât, am activat într-o zonă în care nu s-a pus accent aşa mult pe dezvoltare. Mă refer la zona portuară, în sensul că din zona aceasta nu vin bani către comunitate. Nu ne bucurăm de acea parte a zonei industriale. Şi îmi doresc din suflet ca acea parte să contribuie major la dezvoltarea oraşului în care noi trăim.

Ce proiecte ai pentru orașul Cernavodă în următorii patru ani?

Liviu Negoiță: Îmi propun, în primul rând, să asigurăm și să îmbunătățim sistemul de legătură între reţelele de transport existente deja la nivelul oraşului, fluvială, feroviară şi rutieră atât în oraş, cât şi în zona peri-urbană. De asemenea, mă gândesc la dezvoltarea infrastructurii zonei industriale - portuare, pe o suprafaţă de 20 de hectare de teren a portului, dar şi la atragerea de investitori care vor desfăşura activităţi în acea zonă. Pe de altă parte, vom avea în vedere și demararea unui proces de păstrare a serviciului de sortare, transport și colectare a gunoiului menajer, sub coordonarea Primăriei Cernavodă . Nu în ultimul rând, dorința mea este să reușim să trecem, în administrarea Primăriei Cernavodă, serviciul de apă și canal, care în prezent este în administrarea RAJA. Concret, organizația locală a Partidului Național Liberal a inițiat un proiect de hotărâre prin care solicită organizarea unui referendum local tocmai în această cauză.

Cum iti propui să atragi turiști în oraș?

Liviu Negoiță: Primăria Cernavodă va depune un amplu efort pentru exploatarea potențialului turistic al orașului, în mandatul 2016-2020. În acest sens, avem în plan demararea proiectului Esplanada, cu privire la amenajarea unei faleze prevăzute cu o zonă de promenadă pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră. Acesta va fi un proiect ambițios, de care se vor bucura atât cetățenii orașului, cât și turiștii.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.