Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michael Saylor nu crede că Bitcoin 'va fi vreodată valută în SUA'

Stewards Law
bitcoin

Michael Saylor, CEO al MicroStrategy, crede că Bitcoin seamănă mai mult cu proprietatea digitală decât cu moneda digitală.

El a vorbit la ediția din 15 iulie a podcastului „Povești de monede” cu gazda Natalie Brunell. Întrebat dacă crede că Bitcoin este o amenințare pentru dolarul american, Saylor a răspuns:

„Aș numi-o proprietate digitală, este o amenințare pentru proprietate, este în special o amenințare pentru alte forme de proprietate: aurul este proprietate, imobilul este proprietate. Nu cred că guvernul Statelor Unite este amenințat de imobile, clădiri sau companii sau aur. ”

Comentariile rezultă din afirmațiile lui Saylor de la începutul acestei săptămâni pe podcast-ul Lupul tuturor străzilor al lui Scott Melker, în care a afirmat că „Nu cred că Bitcoin va fi vreodată valută în SUA. Nici nu cred că ar trebui să fie. ”

„Și ceea ce face este să demonetizeze alte forme de proprietate”, a adăugat el în timp ce subliniază că acum oamenii cântăresc dacă cum vor cumpăra Bitcoin în loc să opteze pentru investiții tradiționale precum imobiliare, acțiuni, începerea unei afaceri sau cumpărarea de aur.

MicroStrategy a acumulat treptat Bitcoin din august 2020, iar firma deține acum 105.085 BTC în valoare de aproximativ 3,3 miliarde de dolari la prețurile de astăzi.

Saylor i-a spus lui Brunell că, și dacă Bitcoin se prăbușește pe termen scurt, MicroStrategy nu are intenția de a vinde și este pregătit pentru volatilitatea care va avea loc în viitor.

El a subliniat că să păstrezi criptomonedele este cheia în perioadele de recesiune a pieței și a arătat către giganți din spațiul tehnologic, cum ar fi fostul CEO Microsoft, Steve Balmer, care nu și-a vândut acțiunile când prețul sa prăbușit în trecut:

„Care a fost lucrul strălucit pe care l-a făcut Steve Balmer pentru a valora 100 de miliarde de dolari? știi, nu a vândut Microsoft. ”

Saylor a făcut trimitere și la un citat de la Warren Buffet care afirmă că „Dacă nu sunteți dispus să dețineți o acțiune timp de zece ani, nici măcar nu vă gândiți să o dețineți timp de zece minute” și a citat că până și acțiunile Amazon s-au recuperat după ce se prăbuțiseră cu 80% în trecut.

„Un iPhone 12 într-o sută de ani nu va valora nimic, așa că produsul pe care Apple îl vinde nu va dura 1000 de ani. Produsul pe care Bitcoin îl vinde este 1/21 milionime din toți banii din lume. Asta nu trebuie să se schimbe, ci trebuie să nu se rupă ”, a spus el.

Totuși, CEO-ul MicroStrategy a observat că, dacă prețul Bitcoin ar fi mai mic decât în ​​prezent, în patru ani, ar trebui să-și reconsidere strategia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.