Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihailo Podoliak, către cei care susțin suspendarea ajutorului militar pentru Ucraina: Ce motive vă ghidează?

Yahoo.news
Mihailo Podoliak

Mihailo Podoliak, consilier al şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, susţine că suspendarea ajutorului militar acordat Ucrainei din partea aliaților ar putea duce la o situaţie în care Rusia să fie în avantaj și va facilita o nouă agresiune, împotriva altor state.

"Apropo, atunci când un reprezentant al elitelor conservatoare occidentale vorbește despre necesitatea suspendării ajutorului militar acordat Ucrainei, vreau să adresez o întrebare directă: ce motive vă ghidează? De ce sunteţi atât de persistent împotriva... distrugerii armatei ruse, care a înspăimântat țările democratice timp de zeci de ani și de ce sunteți împotriva unei reduceri drastice a capacității Rusiei de a efectua 'operațiuni speciale distructive' în diferite țări și pe diferite continente?" - a scris Podoliak pe o reţea socială.

Acesta a adăugat că dorește să știe și de ce astfel de indivizi se străduiesc insistent ca Rusia să reziste, să lucreze asupra greșelilor sale, să-și consolideze armata, să-și repornească industria de apărare și să înceapă să caute noi oportunități de a ataca alte țări și alte armate. "În ce constă secretul unei dorințe ilogice atât de evidente de a nu permite să moară mitul din jurul armatei ruse? Și cum poate fi explicat potențialilor voștri alegători acest ''paradox fatal''"? - a adăugat consilierul Podoliak.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.