Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministerul Public francez cere condamnarea la 18 ani de închisoare pentru Nourredine Allam, principalul acuzat în procesul asasinării lui Jugelé

Facebook
Franta justitie

Ministerul Public francez a cerut miercuri condamnarea la 18 ani de închisoare - şi o perioadă de siguranţă de două-treimi din pedeapsă - împotriva lui Nourredine Allam, principalul acuzat în procesul uciderii poliţistului Xavier Jugelé pe Champs-Élysées, la 20 aprilie 2017, relatează AFP.

Nourredine Allam, în vârstă de 31 de ani, i-a permis atacatorului Karim Cheurfi ”să-şi concretizeze panul terorist” prin faptul că i-a vândut ”kalaşnikovul încărcat cu cel puţin 25 de gloanţe” cu care l-a ucis pe Xavier Jugelé şi a rănit altre trei persoane atunci, inclusiv alţi doi poliţişti, scrie News.ro.

Patru bărbaţi sunt judecaţi, începând de la 7 iunie, de o Curte cu juraţi specială, la Paris, cu privire la rolul pe care l-au jucat în atentatul în care a fost ucis poliţistul pe Champs-Élysées, în 2017.

Parchetul a cerut condamnarea la câte opt ani de închisoare a celorlalţi trei acuzaţi, cu privire la faptul că i-au vândut lui Nourredine Allam puşca de tip Kalaşnikov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.