Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul rus al Apărării îl contrazice pe Zelenski: 'Nu sunt proiectile rusești în Polonia! Niciun atac nu a fost efectuat în zona respectivă!'

ziaruldeiasi.ro
Serghei Șoigu

Rusia dezminte faptul că a tras vreo rachetă rusească către Polonia drept ”provocări”, după ce Kievul a acuzat în mod direct Moscova că a ucis doi cetăţeni polonezi, relatează AFP, informează News.ro.

”Declaraţiile presei poloneze şi ale unor oficiali despre o pretinsă cădere a unei rachete ruseşti în apropiere de localitatea Przewodow sunt provocări intenţionate cu scopul de a crea o escaladare a situaţiei”, acuză într-o postare pe Telegram ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu.

”Niciun atac nu a fost efectuat asupra vreunor obiective în apropierea frontierei ucraineano-poloneze” de către armata rusă, subliniază Şoigu.

Imagini cu ”fragmente publicate de presa poloneză de la faţa locului în localitatea Przewodow n-au nicio legătură” cu proiectile ruseşti, insistă ministrul rus al Apărării.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis, la câteva ore după bombardarea teritoriului ucrainean în noi atacuri ruseşti, ”condoleanţe pentru moartea cetăţenilor polonezi victime ale terorii rachetelor ruseşti”.

”Ucraina, Polonia, toată Europa şi lumea trebuie să fie protejate în întregime de Rusia teroristă”, a subliniat şeful statului ucrainean.

Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba a catalogat drept ”teorii ale complotului” acuzaţii publicate pe Internet potrivit cărora ar putea o rachetă ucraineană ar fi căzut pe teritoriul Poloniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.