Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul Ciucă - întâlnire cu ambasadorul Turciei la Bucureşti; s-a discutat despre importanţa cooperării în sfera securităţii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, s-a întâlnit, marţi, cu ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, Fusun Aramaz, în cadrul discuţiilor fiind evidenţiată importanţa cooperării în sfera securităţii între cele două ţări, se arată într-un comunicat de presă transmis de MApN.

Potrivit sursei citate, în cadrul întrevederii, care a avut loc la sediul MApN, cei doi oficiali au discutat despre evoluţia cooperării româno-turce în domeniul Apărării atât în context regional, precum şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice. De asemenea, s-a evidenţiat soliditatea Parteneriatului strategic dintre cele două state şi a fost subliniată importanţa cooperării în sfera securităţii, într-un context regional dificil, a precizat MApN.

"Discuţiile au vizat inclusiv stadiul şi perspectivele cooperării bilaterale în domeniul Apărării. Ministrul Apărării Naţionale a mulţumit pentru participarea Turciei la exerciţiile navale multinaţionale desfăşurate în Marea Neagră şi pentru disponibilitatea de a continua dezvoltarea programelor de cooperare în domenii de interes comun", se mai arată în comunicatul MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.