Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ministrul de Interne, măsuri de ULTIM MOMENT după ce un poliţist a fost atacat. Carmen Dan cere ministrului Justiţiei modificarea Codului Penal

Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Daniela Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat miercuri că au fost transmise Ministerului Justiţiei propuneri de modificare a Codului penal în ceea ce priveşte infracţiunile de ucidere, de ultraj şi de ultraj judiciar.

Citeşte şi: Dragnea şi Tăriceanu, replică DURĂ la solicitarea Opoziţiei de amânare a Legilor Justiţiei - VIDEO

"Şi ieri am trecut printr-o situaţie foarte gravă - un poliţist, un angajat al ministerului, un luptător din Departamentul de acţiuni speciale se zbate astăzi între viaţă şi moarte. Mai departe fac menţiunea că în data de 2 august noi am transmis către Ministerul Justiţiei o serie de propuneri de modificare a Codului penal în ceea ce priveşte infracţiunea de ucidere, de ultraj şi de ultraj judiciar", a declarat Carmen Dan la începutul şedinţei de guvern. 

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus că această problematică se regăseşte în pachetul legislativ care vizează modificarea Codurilor penale. 

"Am primit răspuns în data de 13 septembrie de la domnul ministru al Justiţiei, care a precizat că problematica ridicată este analizată la nivelul Ministerului Justiţiei, iar ea va face obiectul inserării acestor propuneri în pachetul legislativ sau în procesul de evaluare a Codurilor penale. Îi mulţumesc domnului ministru al Justiţiei şi îl rog în continuare să ne sprijine în acest demers", a mai afirmat Carmen Dan.

Citeşte şi: Tudose răspunde la întrebarea-cheie: Vrea să preia PSD? - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.