Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SMS-uri obscene primite de ministrul Muncii, Violeta Alexandru: 'Creatura jegoasa', 'Zdreanță', 'Slugă' - printre apelative

Inquam Photos / Octav Ganea
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat sâmbătă pe contul său de Facebook unele mesaje cu conținut obscen primite pe telefonul personal. Ea spune că acest lucru s-a întâmplat după ce Mircea Badea i-a distribuit numărul de telefon. Mircea Badea a spus că pe pagina de Facebook a ministrului telefonul era deja public și că nu a făcut altceva decât să îl preia. Tensiunile dintre Mircea Badea și Violeta Alexandru au apărut în contextul Cazului fetiței de 13 ani, agresate în Târgu Jiu de un grup de fete cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani. Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu susține că prin distribuirea numărului de telefon, Violeta Alexandru a primit o doză din propriul său medicament, după ce a dezvăluit în 2019 numărul de telefon al sefului Casei de Pensii.

Baga-mia-si ..... in familia ta de jegoasa si imputita cand mortii ma-tii de urata ai de gand sa rezolvi problema cu javrele alea de la Tg Jiu???”, este unul din mesajele primite de ministru.

Slugi, cum e sa tot dai limbi in .... lu Orban si Iohannis si tot cu gura aia sa te duci acasa la familie? Le place? Creatura jegoasa ce esti...cum poti sa dormi noaptea, imbecilo?”, este alt mesaj.

Ce faci zdreanto? Da-ti demisia fmm de incompetenta. Nu raspunzi? Baga-mi-as ...in mortii tai si in familia ta”, este tot un mesaj primit pe telefonul personal de Violeta Alexandru.

Ea a spus că vinovat pentru ce se întâmplă este PSD.

  • „De ieri sunt înjurată la comandă. Blestemată. Se numește incitarea la ură. Am încercat chiar să explic unora dintre cei care mă înjurau că DGASPC - acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbește - nu este în subordinea Ministerului Muncii ci a Președintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât. Foloseau aceleași cuvinte. Aici ne împinge PSD pe toți cei care muncim cinstit în această țară - să fim înjurați. Trebuie să ne mobilizăm în această toamnă până nu este prea târziu”, a scris Violeta Alexandru.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.