Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Miss America 2020, Camille Schrier, a prezentat un experiment chimic pe scena concursului

Miss America 2020 este Camille Schrier, o biochimistă care a prezentat un experiment pe scena concursului, arată BBC, potrivit Mediafax.

Tânăra Camille Schrier, în vârstă de 24 de ani, a urcat pe scena din Uncasville, Connecticut, prezentând live un experiment științific prin care a contrazis clișeele legate de concurs.

Ea a învins alte 50 de candidate selectate din toate statele americane și a câștigat o bursă în valoare de 50.000 de dolari pentru a îndeplini timp de un an sarcinile specifice titlului Miss America.

În discursul pe care l-a ținut după ce i-a fost decernat premiul, Schrier a afirmat că speră ”să înlăture stereotipurile legate de ceea ce înseamnă să fii Miss America în 2020”.

Camille Schrier a urmat cursurile Hun School of Princeton, University of Michigan și Virginia Tech și își pregătește doctoratul în farmacologie la Universitatea Virginia Commonwealth.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

Ea a declarat în fața juriului din care făceau parte Kelly Rowland, Karamo Brown, de la Queer Eye, și Lauren Ash, din Superstore, că ”Miss America este cineva care trebuie să educe publicul”.

În calitate de Miss America, Schrier va promova Mind Your Meds, un program de prevenție și siguranță în folosirea medicamentelor. Ea a fost încoronată în luna iunie Miss Virginia.

Concursul încearcă să își schimbe imaginea, din 2018 renunțând la proba costumului de baie și la jurizarea pe baza aspectului fizic.

”Nu vom mai judeca participantele pe baza aspectului exterior, fizic. E un mare pas”, a spus fosta Miss America, Gretchen Carlson, care a anunțat noua direcție a concursului în 2018.

Miss America este un concurs anual destinat femeilor cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. A debutat în 1921 ca o competiție destinată înotătoarelor. Câștigătoarea este obligată să călătorească zeci de mii de km în fiecare lună vizitând o altă localitatea la fiecare una-două zile pentru a promova o cauză umanitară. În 2019, concursul a marcat cea de-a 99-a ediție, în perioada 1928–1932, concursul Miss America nu a avut loc din cauza Marii Crize.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.