Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mobilizare a Arhiepiscopiei Sucevei pentru reconstrucția caselor mistuite de foc la Voievodeasa

www.basilica.ro
case construite

Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei în colaborare cu Protopopiatul Rădăuți au organizat o colectă în urma căreia s-a reușit achiziționarea necesarului de cărămidă și s-au demarat lucrările de construire a celor trei case din localitatea Voievodeasa afectate de un incendiu în data de 12 mai 2021, potrivit basilica.ro.

Prin bunăvoința credincioșilor, parohiile din Protopopiatul Rădăuți au strâns până în acest moment suma de 80.000 RON, bani care vor fi folosiți pentru procurarea materialelor necesare continuării lucrărilor de construire a caselor, informează Arhiepiscopia Sucevei.

Citește și: Locurile și FELUL în care BANII din firmele Adamescu au fost DAȚI judecătorilor TB

Până în prezent au fost turnate temeliile și ridicate zidurile interioare și exterioare din cărămidă, urmând ca în perioada imediat următoare să fie cumpărate cheresteaua și tabla necesară pentru acoperiș, ușile și geamurile.

,,A ridica o casă nu înseamnă doar a ridica zidurile și a pune un acoperiș, ci presupune și finisajele interioare și exterioare, izolația cu polistiren, racordarea la rețeaua de energie electrică, apă și canalizare, precum și achiziționarea necesarului de mobilier.

Ne bucurăm și le suntem profund recunoscători tuturor celor care au susținut și susțin această inițiativă. Proiectul nostru merge mai departe și avem nădejdea că împreună vom reuși, până la finalul lunii iulie, să oferim un nou cămin celor trei familii”, a declarat Protos. Iustin Tănase, Consilier al Sectorului Social Filantropic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.