Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postură inedită! Cine sunt membrii adoptivi din familia Monicăi Anisie, Ministrul Educației!

De multe ori, uităm că și  oamenii politici, fie ei miniștri sau parlamentari, dincolo de mesajul public, sunt oameni ca noi, care suferă  și se bucură deopotrivă,  alaturi de  cei dragi. Monica Anisie, ministrul Educației, s-a lăsat surprinsă  într-o ipostază de familie, pe pagina ei de Facebook, alături de animalele sale de companie: cinci câini si două pisici.
“Duminica încerc să mi-o dedic celor dragi, iar astăzi am ales să vi-i prezint pe câțiva dintre aceștia: Lord, Conte, YoYo, Princess (Prințesa), Pukka și cele două feline, Negruța și Griuța. (…) Ei îmi stau alături dimineața la cafea, mă întâmpină la intrare, oricât de târziu în noapte aș termina programul. Au fost lângă mine în momentele vesele, dar și în cele mai dificile din familia mea și mă înțeleg chiar și în zilele solicitante în care poate nu apuc decât să le veghez somnul în timp ce lucrez”, a spus ministrul Educatiei, pe pagina sa de socializare.
De asemenea, aceasta i-a îndemnat pe toți oamenii să ofere, dacă  au posibilitatea, ajutor animalelor abandonate. “Vă rog să nu încetați să faceți fapte bune pentru orice animăluț vă iese în cale: un bol de mâncare, o simplă mângâiere sau un adăpost acum, în timp de iarnă, poate însemna o șansă la viață pentru ele”, a spus Monica Anisie.
De asemenea, ministrul a amintit că Executivul din care face parte a decis înființarea Poliției Animalelor, o inițiativă care, deși atât de necesară, a fost tărăganată ani la rând.” De acum, legea poate fi aplicată în cazul maltratării acestor suflete. Iar ca om politic, voi continua să lupt pentru a îmbunătăți condiția animalelor fără stăpân, prin promovarea ideii de adopție, prin campanii de informare și educare în acest sens. Sper că am susținerea multora dintre dumneavoastră care gândesc și simt la fel”, a conchis Anisie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.