Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei îi face praf pe Tăriceanu și Dăncilă, după vizita de la Bruxelles: au făcut de râs România

macovei

Europarlamentarul Monica Macovei susține că premierul Viorica Dăncilă și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu s-au dus la Bruxelles și au încercat să-i mintă pe liderii europeni în ceea ce privește situația din România, însă aceștia și-au dat seama de minciună pentru că erau informați dinainte despre ceea ce se întâmplă în țara noastră.

”PSD&ALDE: minciuni și denigrarea românilor la Bruxelles.

Deputații europeni care s-au întâlnit zilele acestea în Parlamentul European cu Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu au dat același mesaj când au relatat discuțiile: neîncrederea în premierul României și în președintele Senatului. Oricine își putea da seama ușor că ceea ce le spuneau Dăncilă și Tăriceanu erau minciuni, că ei îi urăsc pe românii care protestează față de modul în care PSD&ALDE conduc țara, că prezintă scenarii mincinoase create în laboratoarele comune ale politicienilor și mogulilor cu probleme penale pentru a ascunde cum distrug justiția independentă.

Dăncilă și Tăriceanu nu au luat în calcul că deputații europeni sunt bine informați, că imaginile de la reprimarea în forță a protestului din 10 august sunt mai expresive decât orice cuvânt, că știrile circulă liber și minciunile au picioare scurte.

”A spus că se bănuiește că protestatarii au fost trimiși din afară și că erau drogați. Potrivit premierului, doamna Kovesi a fost demisă de președinte. Nu împărtășim această viziune”, a declarat Ska Keller, co-președinta grupului verzilor din Parlamentul European, pentru G4Media.ro, după întâlnirea cu Dăncilă.

“Sunt extrem de îngrijorat de situația din România. Vom fi intoleranți în ceea ce privește respectarea statului de drept. România face pași înapoi în ceea ce privește lupta anticorupție și independența justiției este sub presiune. Am văzut în această vară în București oameni bătuți de forțele de ordine și, sincer, asta este inacceptabil”, a spus Manfred Weber, liderul grupului PPE, după ce s-a întâlnit cu Dăncilă.

”Tăriceanu dă vina pe statul paralel, pe serviciile secrete pentru toate deficiențele statului de drept din România. Niciun răspuns concret din partea dlui Tăriceanu. Doar perdele de fum”, a povestit europarlamentarul Matthijs van Miltenburg (Olanda), din grupul ALDE, din care face parte și partidul lui Tăriceanu.

Când vezi cum fac România de râs în Parlamentul European, cum vin cu minciunile din țară să îi păcălească și pe deputații europeni, nu rămâne decât o întrebare de pus:

Doamnă Dăncilă, domnule Tăriceanu, cât de tare îi urâți pe români, de le faceți un așa rău?”, arată Monica Macovei, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.