Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Pop, revoltată de afirmația lui Vlad Voiculescu: 'Nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună'

stirescu.ro
Monica Pop

Medicul Monica Pop a vorbit luni, la Antena 3, despre afirmaţia făcută vineri de ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care spunea că elevii ar trebui să poarte mănuși în timp ce oferă flori şi marţişoare cadrelor didactice.

''Doamne fereşte! Vreau să vă reamintesc că un studiu spune că pe suprafeţe nu există virus, deci nu se menţine pe suprafeţe. Cum e posibil ca tocmai ministrul Sănătăţii să nu ştie lucrul ăsta şi să facă această afirmaţie, efectiv scelerată, că trebuie mănuşi pentru oferirea unui mărţişor. Este revoltător, nu pot să cred aşa ceva. Nici de glumă nu e bună. Aţi văzut foarte bine, că a fost ridiculizat inclusiv de colegii lui de coaliţie. Nu se poate aşa ceva! Nu îmi venea să cred că s-a putut întâmpla aşa ceva şi că un om tânăr poate să spun inepţia asta.

ULTIMA ORĂ Soția bărbatului care a ucis doi muncitori pe care îi luase ostatici a fost REȚINUTĂ

E o tradiţie frumoasă. Copiii şi toată lumea abia aşteată ziua asta. Cum e posibil să spună aşa ceva şi să facă aşa ceva? Este absolut revoltător. Eu cred că omul acesta, pur și simplu vrea să facă rău coaliției, pentru că altfel nu îmi imaginez. Este comunicat clar că pe suprafețe nu există virusul, deci virusul acesta este cu transmitere aerogenă. Cum e posibil să spună că poate transmite viroza aceasta un mărțișor? E de noaptea minții!'', a spus medicul Monica Pop luni, în exclusivitate la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.