Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moscova a fost atacată cu drone: panica domnește în capitala Rusiei - VIDEO

dronă

Moscova a fost vizată marţi dimineaţa într-un atac cu drone, care a provocat pagube „minore” unor clădiri, fără să facă victime, anunţă primarul Moscovei, Sergjei Sobianin, al doilea atac la Moscova de la începutul războiului rus din Ucraina, relatează AFP, informează News.ro.

”În această (marţi) dimineaţa, în zori, un atac cu dronă a cauzat pagube minore mai multor clădiri. Toate serviciile de urgenţă din oraş sunt la faţa locului (...). Nimeni nu a fost rănit grav până în prezent”, scrie Sibianin pe Telegram.

Traficul rutier este blocat pe mai multe străzi, a anunțat Departamentul de Transport al orașului. Oficialii i-au sfătuit pe șoferi să aleagă rute ocolitoare.

Guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobyov: "În această dimineață, locuitorii unor districte din regiunea Moscovei au putut auzi sunetele exploziilor - aceasta este apărarea noastră aeriană. Mai multe drone au fost doborâte în apropierea Moscovei", a scris el și i-a îndemnat pe locuitorii din regiune să rămână calmi. "Toate serviciile de urgență funcționează. Vom informa", a adăugat Vorobyov.

De asemenea, locuitorii din două clădiri au fost evacuați. Edilul a dat asigurări că oamenii se vor putea întoarce în apartamentele lor imediat după terminarea lucrărilor de servicii speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.