Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nemulțumiri în PSD după eșecul de la prezidențiale: 'Ne-am oprit așa, prin anul 2016. Ne-am cantonat în programul de guvernare realizat parțial'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

PSD are nevoie de oameni noi, nu de cei care au câştigat alegeri doar pentru binele lor personal, spune vicepreşedintele PSD Mehedinţi, Marius Screciu. Acesta adaugă și că PSD nu a mai venit cu nicio temă nouă și s-a oprit „așa, prin anul 2016”.

Vicepreşedintele PSD Mehedinţi, Marius Screciu, își dorește ca PSD să aibă și alți candidați, în așa fel încât reprezentanții să aibă de unde alege.

„Sunt oameni care nu trebuie să plece sau să nu facă parte din conducerea PSD, mă refer la Gabriela Firea la Liviu Pleșoianu. Sunt oameni care au o anumită imagine și care pot sprijini reforma și reconstrucția în PSD. Sperăm să nu mai ajungem iar la discuții de culise „îl aleg pe ăla, nu îl alegem pe ăla. Noi venim și sprijinim pe al tău, tu vii și sprijini pe al meu”. Ne trebuie oameni serioși, care să își asume reforma partidului cu un program clar, corect. Altfel riscăm să pierdem și mai mult pentru că, parcă văd, o să vină iar în conducerea partidului oameni care nu câștigă alegerile decât pentru a ajunge președinți de consilii județene sau primari, dar în momentul în care trebuie să câștige alegerile pentru partid, întâmplător, nu o mai fac. Pierd și europarlamentare și prezidențiale, nu câștigă decât un rând de alegeri pentru ei, personal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Screciu.

Ludovic Orban, SALT important în spate: ELIMINAREA pensiilor speciale, pusă pe pauză

Potrivit acestuia, PSD are nevoie de teme noi şi de o firmă de PR, după modelul multinaţionalelor, care să îi promoveze proiectele.

Marius Screciu spune că PSD nu a mai venit cu nicio temă nouă în societatea românească: „Ne-am oprit așa, prin anul 2016. De acolo nu am mai adus nimic nou. Ne-am cantonat în programul de guvernare realizat parțial”.

După ce conducerea PSD a fost schimbată, din conducerea interimară a partidului face parte şi Aladin Georgescu, şeful PSD Mehedinţi, unul dintre judeţele unde Viorica Dăncilă a reuşit să adune mai multe voturi decât Klaus Iohannis, iar prezenţa lui Georgescu în noua conducere ar trebui să fie un semn că partidul va asculta şi vocea membrilor simpli.

„Eu cred că PSD s-a trezit. Pentru că atunci când ajungi de la 46% la 23% e clar că ceva mai mult nu funcționează în interiorul partidului și atunci trebuie să cobori la oameni, la părerile membrilor, la simpatizanți, pentru că de acolo vin și voturile”, a spus liderul PSD Mehediţi.

La rândul său, deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a declarat, pentru MEDIAFAX, că ar fi vrut ca la alegeri să fie implicate doar partidele politice, „nu și structurile”: „Pentru mine nu este o surpriză faptul că am pierdut alegerile. Nu știu ce va fi, nu vreau să mă pronunț, dar Viorica Dăncilă a obținut peste scorul partidului”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.