Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Demisia de onoare la CEX PSD: Niculae Bădălău dă SEMNALUL pentru filialele cu rezultate slabe

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Badalau CEX PSD

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, unul din șefii județeni PSD cu cele mai bune rezultate la ultimele runde de alegeri, a declarat marți, la sosirea la ședința CEX unde se analizează rezultatele filialelor în primul tur la prezidențiale, că el și-ar fi dat demisia dacă nu-și îndeplinea targetul, dar nu poate să le spună el colegilor cu rezultate slabe ce să facă.

„O sedinta de mobilizare. Unde am avut rezultate slabe, sa incercam sa le indreptam”, a zis Bădălău, la sediul central PSD. Întrebat dacă șefii județeni cu rezultate slabe trebuie să-și pună mandatul pe masă, el a raspuns: „Nu pot sa spun lucrul asta despre colegii mei. Ar fi urât”. Totuși, Bădălău, a precizat că el își dădea „demisia de onoare” dacă nu ar fi atins în Giurgiu scorul stabilit în PSD pentru primul tur al prezidențialelor. „Nu le sugerez nimic colegilor”, a tinut acesta sa precizeze.

„Îmi dădeam demisia. Asta este o demisie de onoare. Nu le sugerez nimic, eu spuneam ce aș fi făcut eu. Am mai făcut lucrul acesta o dată”, a zis Bădălău.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă a ieșit pe primul loc în județul Giurgiu, unde filiala PSD e condusă de Niculae Bădălău.

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a zis, înainte de ședința CEX, că e timp după prezidențiale să se aplice sancțiuni pentru filialele cu rezultate slabe.

Citește și: SURSE Lista neagră din PSD: soluții radicale pe masa Vioricăi Dăncilă la CEX .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.