Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan a EXPLODAT la adresa PSD: Validarea mandatului meu a fost contestată de 52 de cereri de apel

Spotmedia
Nicusor Dan

Primarul ales ale Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, miercuri, că validarea mandatului său a fost atatcată cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de foşti şi actuali consilieri PSD. Dan precizează că municipiul Bucureşti ”are mari probleme de rezolvat”, însă susţine că urgenţa PSD nu este rezolvarea acestora, ci întârzierea preluării mandatului său, conform News.ro.

Citește și: Ludovic Orban, REPLICĂ NEAȘTEPTATĂ: Pentru HORECA, încă nu am niciun fir de păr alb, dar dacă mi-ar fi ieșit, ar fi avut legătură

”Bucureştiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea şi colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci şi două) cereri de apel, formulate în majoritate de foşti şi actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, a anunţat, miercuri, Nicuşor Dan, într-o postare pe Facebook.

Primarul, ales susţine că ”urgenţa PSD nu este însă rezolvarea problemelor oraşului, ci intârzierea preluării mandatului” său.

”Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să şteargă nişte urme şi ca să rezolve solicitările unor „prieteni”. În acelaşi timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă şi căldură în Bucureşti, uitând că Firea e încă primar în funcţie, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedeşte acum că respectul Gabrielei Firea şi al PSD Bucureşti faţă de cetăţenii Capitalei e zero. Pesediştii sunt deja ocupaţi cu campania electorală pentru alegerile parlamentare şi înţeleg probabil să-şi facă această campanie pedepsind bucureştenii şi neglijându-şi atribuţiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat”, a mai scris Dan.

În finalul postării, primarul ales face din nou referire la Gabriela Firea: ”Cât despre Gabriela Firea, vă amintiţi cum, înaintea alegerilor, susţinea categoric că nu se ţine de scaunul de primar? După ce a arătat că nu ştie să piardă, Gabriela Firea nu reuşeşte nici să părăsească cu demnitate funcţia de primar”.

Mandatul de primar al lui Nicuşor dan a fost validat în 12 octombriede Tribunalul Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.