Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, anunț care va stârni o serie de nemulțumiri: 'Nu susțin voucherele pentru ochelari, pentru dinți, vacanțe sau biciclete'

captura Digi 24
Nicusor Dan

Primarul general Nicușor Dan a anunțat luni că nu susține continuarea din bugetul Capitalei a programelor de acordare a voucherelor pentru ochelari, dinți, vacanțe sau biciclete.

Întrebat, luni, în cadrul unei conferințe de presă dacă susține continuarea programelor începute de fosta administrație, care prevăd acordarea de vouchere, Nicușor Dan spus că decizia este la Consiliul General, dar că nu susține multe dintre aceste programe.

„Decizia este la Consiliul General. Vouchere pentru ochelari nu susțin, vouchere pentru dinți nu susțin, vacanțe, nu susțin, Materna susțin. Programul pentru biciclete e un program oprit în acest moment, susțin crearea de piste pentru biciclete și susțin un transport alternativ cât mai dezvoltat și chiar în PNRR există un proiect pentru piste de biciclete, dar să dai oamenilor bani pentru biciclete când ei nu au ce să facă cu ele e absurd”, a spus primarul general.

În ceea ce privește stimulentele acordate persoanelor cu handicap, Nicușor Dan crede că acestea ar trebui acordate de către primăriile de sector.

„Eu susțin într-o oarecare măsură aceste stimulente cu mențiunea că este o zonă care, așa cum este structura administrației, ar trebui să revină mai degrabă sectoarelor, decât Primăriei Municipiului București, deci este o decizie pe care trebuie să o luăm împreună cu Consiliul General, pentru că ei votează bugetul, împreună cu sectoarele, și împreună cu Guvernul, pentru că Guvernul propune Parlamentului alocarea financiară pentru Primăria Capitalei și pentru cele de sector. În propunerea de buget pe care am făcut-o sunt prevăzute 100 de milioane, care sunt datorii pe stimulente, adică banii necesari pentru a ajunge la zi cu aceste stimulente, și sunt prevăzute stimulentele până la jumătatea anului 2021”, a mai spus Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.