Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE

Comunicat de presă

30 iunie 2015

Partidul Social Democrat a demonstrat înca o dată consecvență și corectitudine în relatia cu cetățenii și electoratul său și responsabilitate față de angajamentele asumate.

 

Astăzi s-a dovedit din nou că Partidul Social Democrat este un partid unit, un partid stabil, un partid solidar, care acționează conform mandatului ce i-a fost dat de către cetățeni la alegeri. Continuarea bunei guvernării este prioritatea Partidului Social Democrat, iar angajamentul luat de PSD în această direcție s-a văzut prin adoptarea în Parlament a unor legi esențiale pentru bunăstarea populației. Astăzi au fost adoptate Legea Economiei Sociale, Legea privind organizarea și functionarea Consiliului Economic si Social (CES) si Legea privind Fondul de Garantare a Asiguratilor.

Chiar dacă rezultatul votului din plenul Camerelor reunite cu privire la nominalizarea nefondată de catre presedintele Klaus Iohannis la functia de director al Serviciului de Informatii Externe în persoana domnului Mihai Razvan Ungureanu a generat un rezultat în disonanță cu punctul de vedere politic susținut de PSD, consideram că poziția Partidului Social Democrat a respectat în mod consecvent și transparent agenda electoratului și angajamentele asumate în fața cetățenilor!

PSD și-a susținut în mod ferm punctul de vedere prezentat și argumentat de ce nu poate să aprobe nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE. A folosit pentru susținerea acestui punct de vedere foarte corect toate instrumentele democratice pe care le-a avut la dispozitie.

Considerăm în continuare ca una dintre institutiile de bază ale statului român și anume Serviciul de Informatii Externe merită un conducător civil care să-l poata reprezenta pe deplin, corect și imparțial, mai ales acum, într-un context geopolitic și de securitate dificil și provocator.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.