Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici a izbucnit în lacrimi: 'Kobe Bryant a fost mentorul meu'

djokovici

Tenismenul sârb Novak Djokovici a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost întrebat de Kobe Bryant la interviul de pe teren după meciul de marţi cu Milos Raonic, din sferturile de finală ale Australian Open, potrivit news.ro.

"El a fost unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, m-a inspirat pe mine şi pe mulţi alţi oameni din lume. Am avut marea şansă de a avea o relaţie cu el în ultimii zece ani. Când am avut nevoie de un sfat sau de susţinere, el a fost acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu, este sfâşietor să văd ceea ce s-a întâmplat cu el şi cu fiica lui. Este de necrezut", a declarat Djokovici, intervievat de John McEnroe după ce s-a calificat în semifinale.

Citește și: SURSE - Thriller în Parlament: suspans major la moțiunea de cenzură

Înaintea partidei cu Raonic, Djokovici a intrat pe teren cu o bluză de trening pe care avea inscripţionate literele KB şi numerele 8 şi 24, purtate de Bryant la LA Lakers.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.