Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovici şi Rafael Nadal vor evolua la turneele de la New York

www.agerpres.ro
Novak Djokovic

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, şi jucătorul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, vor evolua la Western&Southern Open şi la US Open, potrivit news.ro.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

Prezenţa celor doi jucători la turneele americane poate fi considerată o surpriză. Djokovici, care a contractat coronavirusul după organizarea unor competiţii caritabile în Serbia şi Croaţia, şi-a exprimat anterior îndoiala cu privire la participarea la US Open din cauza protocoalelor sanitare implementate de organizatori.

La rândul său, Nadal a afirmat că nu este interesat de călătorii internaţionale şi că nu se aşteaptă ca turneele profesionsite să mai aibă loc în acest an.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

Nume importante din tenisul masculin, ca Dominic Thiem, locul 3 ATP, Danil Medvedev, locul 5 ATP, Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, Alexander Zverev, locul 7 ATP, şi Matteo Berrettini, locul 8 ATP, se vor afla pe tabloul principal la Western&Southern Open şi, foarte probabil, şi la US Open.

Western&Southern Open a fost mutat de la Cincinnati la New York, în acelaşi loc ca US Open, în săptămâna premergătoare grand slam-ului, oficialii federaţiei de tenis din SUA creând o "bulă" de biosecuritate la Flushing Meadows.

Citește și: Ancheta colosală a drogurilor pierdute în mare a COSTAT statul român 3,5 milioane de lei - Bunurile găsite de anchetatori pentru valorificare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.