Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nuntă cu dar la Teleorman: Atletic Orbeasca în loc de Academia Hagi

Mihai Tararache

Domnului Vasile Dâncu,

Domnule ministru, atât eu, cât şi o mare parte a publicului român am aflat zilele trecute despre o finanţare care a surprins - dar de asta ne aflăm astăzi aici, ca să punem întrebări şi dumneavoastră să ne răspundeţi - o finanţare pe care ministerul o duce către modernizarea a două stadioane în judeţul Teleorman. 16 milioane de euro pentru modernizarea stadioanelor din Alexandria şi Turnu Măgurele.
Desigur, pot fi nenumărate motive, aici putem enumera cluburile Astra Plosca, Atletic Orbeasca, Metalul Peretul şi FCM Alexandria. Acestea sunt echipe de fotbal din judeţul Teleorman, care joacă in ligile inferioare. Nimic de adăugat aici.
Pot fi şi alte motive, dar, eu pot să vă aduc la cunoştinţă că, în antiteză cu finanţarea acestor obiective şi cu aceste cluburi de fotbal din Teleorman, pot să vă spun că, la Constanţa, marele fotbalist, regele fotbalului românesc, Gică Hagi, după ce a renunţat la cariera de fotbalist, a decis să investească o parte din bani într-un proiect de suflet. Nu l-a ajutat nimeni.
În prezent, Academia "Hagi" a devenit cel mai mare centru sportiv de gen din sud-estul Europei. Repet, fără niciun ajutor din partea statului. Întreaga investiţie s-a ridicat acolo la 11 milioane de euro.
Repet, nu l-a ajutat nimeni şi astăzi rezultatele se văd. Clubul Viitorul este un club de succes în România, a fost pe primul loc în campionat. E o investiţie privată, nefiind ajutat de nimeni.
Domnule ministru, aş vrea să vă întreb, având în vedere toate aceste finanţări pe care ministerul le derulează, pentru că e un semn de întrebare şi din partea mea, şi din partea unei mari părţi a populaţiei României, care au fost motivele, care au fost argumentele solide ce au stat la baza luării acestei decizii de a finanţa aceste stadioane în judeţul Teleorman.
Aş vrea să vă întreb care este stadiul proiectului Sala Polivalentă din Constanţa, pentru că este un proiect de foarte mulţi ani, care se află la ministerul condus de dumneavoastră.
Aş vrea să vă întreb dacă aveţi în vedere modernizarea Sălii Sporturilor din Constanţa şi aş vrea să vă spun aici că noi am avut o echipă de handbal care a jucat în Cupa Campionilor şi nu a putut să joace la Constanţa, a trebuit să meargă la Buzău, din câte ştiu, pentru că sala nu era omologată conform standardelor europene.
Şi, o ultimă întrebare, aş vrea să vă întreb dacă aveţi în vedere modernizarea Stadionului Farul, din Constanţa.

Mihai Tararache,

deputat PNL de Constanţa

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.