Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ambulanţă care transporta o pacientă spre un spital din Sibiu a fost implicată într-un accident în Gorj

www.expressdebanat.ro
accident ambulanță

O ambulanţă care transporta spre un spital din Sibiu o bătrână de 76 de ani a fost implicată într-un accident, marți dimineața, pe DN 67 C, în localitatea Bălcești, din județul Gorj. Bătrâna, șoferul autospecialei, cât şi cel al autoutilitarei au fost răniți, transmite Mediafax.

Reprezentanţii IPJ Gorj au declarat că ambulanţa implicată în accident avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune și se deplasa cu o pacientă la un spital din Sibiu, în momentul în care autospeciala a fost acroșată de o autoutilitară.

„Accidentul rutier a avut loc pe DN 67 C, Bălcești, între o ambulanță și o autoutilitară. Ambulanța se deplasa către Vâlcea și avea semnalele luminoase și acustice pornite, transportând o pacientă, în vârstă de 76 ani, la un spital din Sibiu. Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 26 ani, din Mehedinți, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu ambulanța condusă de un bărbat de 35 ani, din Târgu-Jiu. În urma impactului, șoferii și pacienta au suferit leziuni și au fost transportați la spitalul din Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. În ambulanță se mai afla și o asistentă, care nu a suferit leziuni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Cod PORTOCALIU de ninsori și viscol în mai multe județe

La fața locului au fost trimise două echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu și două echipaje de la SAJ Gorj.

"Au constatat că, în urma impactului, șoferul autoutilitarei, un barbat în vârstă de 26 de ani, era încarcerat. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei si acordarea primului ajutor medical, ulterior aceasta fiind transportată la spital. Alte două persoane, o pacientă în vârstă de 76 de ani care se afla ân ambulanță și conducătorul auto al ambulanței, un bărbat în vârstă de 35 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale", a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.