Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O ARMATĂ de funcționari de la ANP și Ministerul Justiției AU DESCINS la Rahova: Verifică cine a dat UNDĂ VERDE interviului cu Liviu Dragnea

dragnea realitatea

Interviul luat de Anca Alexandrescu fostului lider PSD, Liviu Dragnea, a provocat un adevărat scandal. Toată lumea s-a întrebat cum de a putut fosta consilieră a lui Dragnea să stea de vorbă, zeci de minute, prin Skype, cu fostul președintel al Camerei Deputaților.

Deși Administrația Națională a Penitenciarelor a transmis că nu a aprobat nici un interviu, dar că a permis fostului lider PSD să vorbească online cu apropiații, așa cum prevede legea, la penitenciarul Rahova a început o anchetă de proporții.

Citește și: El este noul director interimar al Unifarm! A picat examenul cu 5,50

STIRIPESURSE.RO a aflat că, joi seară, după apariția la TV a interviului, o 'armată' de funcționari de la ANP și Ministerul justiției au descins la pușcăria de la marginea Capitalei pentru a vedea exact ce s-a întâmplat. Cine a dat aprobarea, dacă s-a respectat legea și dacă există hârtii doveditoare în acest sen.

Aproape 20 de persoane, printre care șeful Direcției Inspecție Penitenciară, șeful Direcției de combatere și prevenire a terorismului și șeful Direcției siguranță și regim penitenciar, sunt acum la Penitenciarul Rahova pentru a afla răspunsuri, după ce interviul cu Liviu Dragnea a provocat un adevărat scandal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.