Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră companie a donat 100.000 de euro pentru Cumințenia Pâmântului

Cumintenia Pamântului

Au mai rămas aproximativ trei săptămâni până la scadența termenului stabilit de guvern pentru subscripția publică națională deschisă în vederea colectării sumei de șase milioane de euro prin contribuţia voluntară a persoanelor private şi juridice în vederea achiziției operei lui Constantin Brâncuşi. Reamintim că suma totală negociată de guvern pentru această achiziție este de 11 milioane de euro, dintre care cinci milioane a fost alocată deja de Guvern.

Astăzi, producătorul de software Bitdefender a anunțat printr-un comunicat dat publicității că se implică în campania de susţinere a subscripţiei naţionale pentru achiziţia operei lui Constantin Brâncuşi „Cuminţenia Pământului”, cu o donaţie de 100.000 de euro, însemnând puţin peste o sută de euro pentru fiecare dintre angajaţii din România ai companiei.

Citește și: Număr record de stele în Calea Lactee

Tot în această săptămână, mai precis duminică, 18 septembrie, cu prilejul încheierii celei de-a IV-a ediție a concertelor SoNoRo Conac, vor avea loc și două concerte dedicate strângerii de fonduri pentru achiziţionarea sculpturii „Cuminţenia pământului” de Constantin Brancuşi. Acestea se vor desfășura la Muzeului Naţional de Artă al României, cu începere de la ora 11:30, respectiv de la ora 19:00.

Opera „Cuminţenia Pământului” a fost realizată de Constantin Brâncuşi în anul 1907 şi aparţine patrimoniului cultural naţional, în categoria Tezaur, conform bugetul.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.