Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O componentă indispensabilă din cadrul managementului situaţiilor de urgenţă, DSU despre sistemul de ambulanțe

Facebook
coronavirus ambulanta

”Astăzi, 28 iulie 2021, celebrăm activitatea colegilor din cadrul Serviciilor Publice de Ambulanţă din România, adevăraţi profesionişti, care de 115 ani, cu multă implicare, dăruire şi dragoste pentru oameni luptă zilnic alături de ceilalţi salvatori din cadrul sistemului integrat de urgenţă din România, în scopul nobil de a salva vieţi. Serviciile Publice de Ambulanţă din România sunt o componentă indispensabilă din cadrul managementului situaţiilor de urgenţă, care de-a lungul timpului au evoluat constant, fie că vorbim de legislaţie, dotări, perfecţionare, pregătire. Fiecare structură ce se regăseşte în acest sistem complex este importantă şi contribuie la îndeplinirea misiunii de a răspunde prompt nevoilor oamenilor aflaţi în suferinţă”, a transmis, miercuri, DSU, potrivit news.ro.

Reprezentanţii structurii aprciază că ”toate componentele converg către ceea ce România deţine în acest moment, şi anume un sistem de urgenţă complex, integrat, competitiv în raport cu serviciile de urgenţă publice regăsite în alte state”.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

”Doar împreună, lucrând cu aceeaşi dedicare, implicare şi grijă pentru viaţa omului de lângă noi, suntem mai puternici şi mai pregătiţi în activitatea zilnică de salvare. Respect, dragi colegi!

La mulţi ani”, au mai transmis oficialii DSU.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj: ”Sărbătorim Ziua Naţională a Ambulanţei din România cu sentimentul că munca celor implicaţi în acest serviciu de urgenţă reprezintă un adevărat act de dăruire şi responsabilitate pentru care trebuie să le mulţumim nu doar azi, ci în fiecare zi. De aproape un an şi jumătate, întreg personalul din serviciile de ambulanţă este angrenat într-un efort multiplicat, din cauza pandemiei. Mulţi dintre românii care, din nefericire, au trecut prin situaţii critice pot spune că le datorează viaţa acestor oameni minunaţi care asigură intervenţiile de urgenţă. Le mulţumesc pentru vieţile salvate, pentru dăruirea şi profesionalismul cu care îşi fac datoria! Sunt un exemplu pentru noi toţi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.