Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O frumoasă româncă intră în cursa pentru primăria Las Vegas

KTVN
Irina Hansen

O frumoasă româncă intră în cursa pentru primăria unei metropole americane

O româncă din Statele Unite și-a anunțat candidatura pentru cursa de primar din 2024, a oraşului Las Vegas. Ea va înfrunta patru contracandidați

Irina Hansen și-a anunțat, pe 21 septembrie, candidatura pentru funcția de primar, în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson, anunță KTVN Las Vegas. Actualul primar, Carol Goodman, a anunțat la rândul său că nu va mai candida pentru un nou mandat.

Irina este născută în România, în 1978, și susține că a emigrat în America pentru a „scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist", potrivit unui comunicat de presă. Ea trăiește în Las Vegas încă din 1998, iar din 2005 a intrat în afacerile imobiliare. Românca este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate, iar în urmă cu patru ani a înființat Prestige Salon and Spa.

Se declară conservatoare

Irina Hansen se declară conservatoare, iar platforma ei evidențiază transparența și responsabilitatea față de cetăţeni. În plus, programul ei electoral promite o creștere economică durabilă, asigurarea siguranței orașului și găsirea unei soluții la criza de persoane fără adăpost.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși”, se arată în comunicat. „S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire”. Motto-ul ei de campanie este: „Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”

Irina Hansen se alătură altor câțiva candidați în cursă, printre care consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.