Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O nouă demisie în PNL: Un lider a renunțat

PNL

Partidul Național Liberal se confruntă cu multe scandaluri după cel mai bun scor obținut în alegerile locale după 1989. Mulți lideri de filiale au demisionat, iar alții au fost excluși. Liderul PNL Covasna, Codruţ Opaiţ, care a demisionat din funcţie după ce PNL nu a reuşit să câştige Primăria oraşului Întorsura Buzăului, a acceptat să asigure interimatul la conducerea organizaţiei până la desemnarea unui nou preşedinte.

Codruţ Opaiţ a declarat luni pentru AGERPRES că decizia sa de a demisiona a surprins conducerea partidului, care i-a cerut să renunţe la această decizie şi i-a propus chiar să candideze la viitoarele alegeri parlamentare, lucru pe care l-a refuzat.

Citește și: DOLIU Tatăl unui căpitan de națională de la Euro 2016 a murit în timpul meciului

'Am spus că voi demisiona dacă vom pierde Primăria Întorsura Buzăului, am promis acest lucru şi m-am ţinut de cuvânt (...) deşi candidatul nostru a fost eliminat abuziv din cursă, zic eu, înainte de începerea campaniei (...) Decizia de a-mi depune mandatul a creat nedumerire şi opoziţie din partea conducerii partidului. Chiar mi s-a solicitat să particip la parlamentare, dar am refuzat, pentru că eu lucrez în domeniul privat, am două firme şi nu trăiesc din politică, deci nu pot da curs invitaţiei, deşi sunt onorat', a declarat Codruţ Opaiţ.

El a mai adăugat că a consimţit să mai rămână o perioadă la conducerea organizaţiei judeţene pentru a 'gestiona treburile interne' până la desemnarea unui nou preşedinte, posibil până după alegerile parlamentare. Opaiţ a mai spus că nu va părăsi PNL şi că nu exclude varianta de a candida pentru şefia organizaţiei la alegerile interne de anul viitor.

Citește și: Roxana Vancea nu se mai ascunde: Imagini EXPLICITE cu ea și o altă femeie / FOTO

În ce priveşte priveşte alegerile locale desfăşurate pe 5 iunie, Opaiţ a opinat că PNL a obţinut 'un scor istoric' în judeţul Covasna, respectiv 28 de consilieri locali şi trei consilieri judeţeni, iar în urma negocierilor cu celelalte partide este posibil ca obţină trei sau patru posturi de viceprimari.

Potrivit acestuia, PNL a avut un scor de 8% la nivelul judeţului Covasna, judeţ dominat de UDMR, cu 1% mai puţin decât PSD.

Citește și: Prezentatoare PRO TV, clipe de COȘMAR în spital: I-au aruncat cuvinte NEPERMISE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.