Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O primă VICTORIE pentru Giovanni Becali: Magistraţii i-au APROBAT eliberarea condiţionată

www.fanatik.ro
Giovanni Becali

Bucurie mare în familia Becali! Tribunalul Slobozia a decis să admită propunerea de eliberare condiţionată înaintată de Ioan Becali. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată de procurori, transmite România TV.

Citeşte şi: ALERTĂ - Negulescu dă start RĂZBOIULUI şi CONTESTĂ excluderea sa din magistratură

Cererea de eliberare vine la doar câteva săptămâni după ce acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că a încercat să-şi cumpere decizia în dosarul Transferurilor, mituind un judecător. Becali este încarcerat la Penitenciarul din Slobozia, după ce a fost condamnat pe 20 februarie.

Citeşte şi: Augustin Lazăr iese la rampă cu CRITICI DURE: 'Legile Justiţiei ALUNGĂ magistraţii'

Instanţa supremă l-a condamnat la de trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, magistraţii au decis să să fie condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Magistraţii instanţei supreme au decis însă să-l achite pe Cristian Borcea în acest dosar, el fiind oricum singurul încarcerat rămas în "Dosarul Transferurilor".

Ioan Becali a fost condamnat pe 20 februarie la 7 ani și 4 luni de închisoare, din care i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare, după ce a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru ca aceasta să-l declare nevinovat în "Dosarul Transferurilor". Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în "Doarul Transferurilor". A fost eliberat condiționat în 14 septembrie 2016.

În acelaşi dosar, judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, aceasta fiind acuzată că ar fi luat în tranşe 220.000 de euro de la fraţii Becali şi Cristian Borcea.

Citeşte şi: Teodorovici vine cu noi DIRECTIVE pentru angajaţii ANAF: Ce RISCĂ aceştia dacă nu respectă noua sarcină de serviciu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.