Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O sculptură a fotbalistului Neymar a fost expusă în Paris: Are o înălțime de 3 metri și a fost realizată de artistul brazilian Marcos Marin

Neymar PSG

O sculptură a fotbalistului brazilian, Neymar Jr., a fost expusă, miercuri, pe străzile Parisului. Sculptura care îl înfățișează pe jucătorul lui Paris Saint Germain are o înălțime de 3 metri și a fost realizată de artistul brazilian Marcos Marin, anunță MEDIAFAX.

Sculptura face parte dintr-o expoziție stradală realizată de artistul brazilian Marcos Marin. Lucrările sculptorului vor fi expuse timp de o lună pe una dintre cele mai importante artere ale capitalei Franței, Avenue George V.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

”Am realizat această sculptură a lui Neymar pentru Cupa Mondială din Rusia, dar nu am putut să o iau cu mine în afara Parisului”, a declarat Marcos Marin, pentru Le Parisien.

În prezent, Neymar este accidentat, suferind o leziune de gradul al doilea la bicepsul femural stâng. Această accidentare vine după un început foarte bun de sezon pentru atacantul brazilian, în care a înscris 4 goluri în 5 partide.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.