Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oameni buni, alegeţi un primar care iubeşte sectorul 4 !

Ascultaţi ce are de spus Daniel Băluţă. Chiar merită să vă aplecaţi urechea la vorbele acestui om. Ştie ce vrea, spune ce doreşte şi, peste toate, vă ia cu adevărat speranţele în serios. Apoi votaţi-l, alternativele sunt jenante. Mai vreţi un păcălici drept edil? Scăpaţi de marionete, alegeţi-l pe unul dintre voi, unul care nu mai suportă, ca şi voi, să-şi vadă cartierul în acest hal...

Am observat că, de la o vreme, Daniel Băluţă este tot mai atacat. Numai un om temut este mereu sub focul inamicilor săi, deci multora le este frică de candidatura doctorului Daniel Băluţă. De ce? Pentru că, spre deosebire de ceilalţi care s-au înscris în cursa pentru Primăria Sectorului 4, el este singurul care propune exact ce are nevoie populaţia acestui sector: o viziune fezabilă, nu promisuni şi poveşti pe care nici copii de grădiniţă nu le mai cred.

În timp ce contracandidaţii săi se chinuie să-l scuipe mai cu sârg, Daniel Băluţă se concentrează pe lucrurile esenţiale: planul de dezvoltare al sectorului unde s-a născut, unde a crescut şi unde locuieşte. Ştie ce poate face şi cât se poate face, deşi ar dori mult mai mult, pentru că a văzut acest sector şi cu ochii unui copil, dar şi cu ochii omului politic de azi. Daniel Băluţă nu este o opţiune. Pentru cei ce vor paşi repezi înainte către civilizaţie şi noi rânduieli comunitare, către o adevărată diplomaţie administrativă, Daniel Băluţă este singura alegere raţională.

Sectorul 4 a văzut multe: primari şpăgari nedovediţi, alţii dovediţi, primari cu neveste şi iubite angajate în primărie, ciubucuri grele pe la renovarea şcolilor, treburi necurate prin pieţe, nici o ordine prin spitale, copii cerşind pentru nişte ologi bătrâni ascunşi după blocurile cenuşii, ba chiar şi un primar care se credea Zorro.

Variante peste variante care au adus numai eşecuri după eşecuri. Ajunge cu experimentele!

Acum, la bătaia peştelui, se-nghesuie mulţi. Unii au deja bube în dosare, alţii le dobândesc acum, iar unii nu caută decât puterea de a pune la cale un mişmaş demn de bazarele secolului 18.  Daniel Băluţă nu joacă în acest film al disperaţilor după o funcţie. El vine cu experienţa unui om politic, aşezată sistematic pe meticulozitatea unui doctor de mare clasă. El deja vede altfel de cartiere, altfel de străzi, altfel de servicii. Altfel spus, primatrul Băluţă vede deja primul sector european al Capitalei. Numărul patru poate deveni adevăratul număr unu!

Spre deosebire de lăudăroşii ieşiţi la căpătuială, Daniel Băluţă a calculat potenţialul acestui sector, pentru că nu este de ajuns să îţi doreşti, trebuie mai ales să poţi. Şi să nu minţi. Să nu-ţi minţi vecinii de bloc, vecinii de cartier, prietenii cu care ai crescut, colegii cu care ai împărţit o minge proastă de cauciuc...

Daniel Băluţă şi-a făcut o echipă de profesionişti, are planul atât de bine conturat că ar putea fi primar de ieri, nu peste o lună! Desigur, există păreri şi păreri, de asta iubim democraţia, dar pentru oamenii care işi doresc civilizaţie şi urbanism demn de UE, pentru cei ce votează cu mintea, pentru cei cu capul limpede, nu există decât o opţiune.

Pentru aceştia, Daniel Băluţă este deja primar.

Primarul celor care vor progres şi siguranţă, nu seringi aruncate prin boscheţi şi mormane de moloz la colţ de bloc. Primarul oamenilor care aşteaptă de prea mulţi ani cartierele pe care le merită. Primarul care are o meserie adevărată şi nu este vreun fost ospătar care îşi trăieşte aventura de edil între două şpriţuri. Primarul care poate pune bazele noului Sector 4. Fără bârfe, ciubucuri şi alianţe cu interlopii locului. Primarul oamenilor curaţi care speră în mai bine.

Daniel Băluţă vorbeşte mai puţin ca alţii şi nici nu se dă în vânt să apară pe la emisiuni TV între două chiloţării mondene.  Daniel Băluţă este un om serios pentru că are un trecut împlinit, o familie desăvârşită şi, cel mai important, are ce să dăruiască acestei comunităţi: decenţă, civilitate, bun simţ şi o administraţie publică, în fine, corectă.

Daniel Băluţă poate face diferenţa între Sectorul 4 de ieri şi Sectorul 4 pe care toţi oamenii conştienţi îl vor pentru copii lor.

Mergeţi la vot şi alegeţi omul care poate să aducă ceea ce lipseşte sectorului vostru: siguranţă, civilizaţie, curăţenie şi demnitatea de cetăţean al unei Capitale Europene!

Deputat Ninel PEIA

www.ninelpeia.ro

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.