Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Oana Stănciulescu: Pentru mine, Realitatea TV este un capitol încheiat! Am luptat pentru principiile în care cred. Și rămân consecventă cu ele!

oana stanciulescu

Noi ecouri în ceea ce s-a întâmplat la Realitatea TV. După ce jurnalistul Rareș Bogdan a anunțat că se întoarce la ”Jocuri de putere”, Cozmin Gușă a anunțat încercări de destabilizare a unui grup de interese în spatele căruia s-ar afla fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea.

Vezi și: Se APLICĂ de 1 Decembrie! Schimbare RADICALĂ în Legea pensiilor! Milioane de români, vizați

Dar lucrurile nu pară să se fi liniștit. Unul din jurnaliștii deveniți o prezență obișnuită la ”Jocuri de putere”, Oana Stănciulescu al cărui nume a tot fost pemenit în aceste zile în diferite contexte în scandalul izbucnit în cadrul redacției a anunțat că nu se va mai reîntoarce la Realitatea TV și că decizia fusese deja luată cu ceva timp înainte:

”Pentru mine Realitatea este un capitol incheiat. Am luat decizia in urma cu doua saptamani. Din decenta, nu am facut niciun fel de declaratii. Dar pentru ca s-au facut tot felul de insinuari la gramada, vreau sa precizez ca nu am nimic de a face cu ce s-a spus in spatiul public in ultimele zile. Sunt ziarist de aproape 30 de ani si in tot acest timp am luptat pt principiile in care cred. Si ramin consecventa cu ele.”, susține ea pe contul ei de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.