Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Satu Mare era băut

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Șoferul microbuzului implicat, luni, în accidentul din Satu Mare, pe centura orașului, în urma căruia șapte persoane au ajuns la spital, era condus de un șofer băut, potrivit Poliției județene, anunță Mediafax.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au făcut cercetări în cazul accidentului care a avut loc pe DN19H, Centura de ocolire a municipiului Satu Mare, în urma căruia șapte persoane dintr-un microbuz au ajuns la spital.

Oamenii legii au constatat faptul că șoferul microbuzului, un bărbat de 30 de ani, din județul Satu Mare, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat la conducătorul microbuzului, rezultatul fiind zero la conducătorul auto. Totodată, celor doi bărbați, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, anunță Poliția Satu Mare.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șapte persoane, pasagere în microbuz, acestea fiind transportate la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

În acesst caz se fac verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.