Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL: CJ Teleorman decide prin vot dacă îi dă sau nu lovitura fatală lui Dragnea

cjt

La aproape o lună de când Direcția Națională Anticorupție a trimis la Consiliul Județean Teleorman o notificare de constituire ca parte civilă în cel de-al treilea dosar al lui Liviu Dragnea, instituția condusă în trecut chiar de actualul lider al PSD urmează să decidă prin vot dacă dă curs solicitării DNA.

Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, pe 28 noiembrie, DNA preciza că a trimis notificări către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și către Consiliul Județean Teleorman, pentru ca aceste instituții să se constituie părți civile cu privire la prejudiciul invocat de procurori în dosarul „Tel Drum”. În ciuda acestui lucru, cele două instituții nu s-au constituit părți civile până la momentul judecării contestației lui Liviu Dragnea la măsura sechestrului asigurător.

Vezi și: Adevărata BOMBĂ din dosarul Tel Drum. Lovitura lui Tudose pentru Dragnea (surse)

STIRIPESURSE.RO a solicitat și Consiliului Județean Teleorman să precizeze dacă s-a constituit părte civile sau urmează să facă acest lucru. „Vă aducem la cunoștință că până la momentul prezentei Consiliul Județean Teleorman nu s-a constituit parte civilă în cadrul dosarului penal, urmând însă să fie supusă dezbaterii în ședința Consiliului Județean această posibilitate”, se arată în răspunsul instituției publice. PSD deține majoritatea în CJ Teleorman.

Pe 13 noiembrie, DNA anunța că Liviu Dragnea este urmărit penal de procurorii anticorupție pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte care ar fi fost săvârșite în dosarul "Tel Drum" în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Pe 21 noiembrie, DNA a instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de Liviu Dragnea și de ceilalți suspecți din dosarul "Tel Drum", pentru recuperarea prejudiciului din dosar, estimat la peste 127 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.