Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Opoziția a luat FOC: Tudorel Toader îi oferă lui Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul

dragnea

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a luat foc după anunțul lui Todorel Toader privind emiterea unei OUG care să anuleze condamnările date de completele de cinci judecători.

”Tudorel Toder îi oferă lui Liviu Dragnea garanția că va scăpa de condamnarea în dosarul Referendumul. Condamnatul Dragnea a dispărut de la sfârșitul anului trecut într-un concediu prelungit. Se va întoarce din nou în spațiul public românesc imaculat. Va clama victoria în lupta sa împotriva justiției. Milioane de români care au respectat legile acestei țări sunt umiliți încă o dată. Află acum, în anul 2019, că există oameni mai presus de lege. Învață că există dreptate, dar nu pentru oricine. Văd, din ce în ce mai clar, că există oameni și supra-oameni. Le promit asta românilor care, deși sunt acum umiliți de o mână de infractori ajunși să facă legi, cred în această țară și în viitorul ei în Europa”, suține Raluca Turcan.

Citește și: Florin Piersic a RĂBUFNIT și aruncă acuzații GRAVE: Vă folosiți de mine, de ziua mea, ca să vă manifestați antipatiile politice? .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.