Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paleologu intră la rupere după scandalul din Parlament: 'Un spectacol grotesc. Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat'

Agerpres
Theodor Paleologu

Theodor Paleologu, candidatul PMP pentru alegerile prezidențiale, a numit drept un `spectacol jenant` scandalul din Parlament. Acesta i-a caracterizat în termeni foarte duri pe ambii actori, numindu-l pe Teodor Meleșcanu drept un personaj care coboară treaptă cu treaptă într-o decădere morală, iar pe Tăriceanu un trădător care merita trădat.

Liviu Pleşoianu, despre alegerea lui Meleşcanu la şefia Senatului: 'Vai de capul ei de țară'

"Cred, pur și simplu, că Teodor Meleșcanu s-a întors la matcă acolo unde îi e locul, de unde a pornit, și anume PSD, el a fost ministru a lui Iliescu, dar între timp a devenit mult mai inestetic. E un spectacol jenant, este degradant pentru ființa umană să vezi asemenea decădere a unui om care în anii '90 făcea figură bunicică în contextul de atunci al guvernului Văcăroiu, era cel mai acceptabil dintre miniștri. Între timp, Meleșcanu a coborât treaptă cu treaptă în această decădere morală la care asistăm.

Pe de altă parte, Tăriceanu merita asta, adică trădătorul merita ca el însuși să fie trădat la un moment dat. E un spectacol grotesc. Pe de o parte este revoltător, pe de altă parte este comic să vezi ca niște păpuși la teatru de păpuși care se ceartă între ei cei doi bătrâni vulpoi, Tăriceanu și Meleșcanu, unul trâdându-l pe celălalt, care la rândul lui e un mare trădător.", a afirmat Theodor Paleologu, în emisiunea Talk B1 moderată de Tudor Mușat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.