Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paradoxul în cazul fostului polițistul reținut: Este lider în partidul lui Carmen Dan, deși ar fi cel care îi plantase microfoane fostului ministru de Interne

catalin coman

Bucureşteanul ridicat, luni, de poliţiştii de la acţiuni speciale, după ce a spart geamul de la intrarea în locuinţa unei vecine şi a ameninţat-o pe femeie, ulterior baricadându-se în propriul apartament, este unul dintre liderii formaţiunii Mişcarea România Suverană (MRS), partid condus de fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan și susținut de Liviu Dragnea. Aceasta transmite, într-un comunicat dat publicităţii la câteva ore de la incidentele violente, că partidul „va analiza în cadrul instituţional măsurile care se impun a fi luate” în privinţa bărbatului.

Într-un comunicat dat publicităţii luni după amiază, în calitate de preşedinte al MRS, Carmen Dan confirmă că preşedintele filialei MRS, sector 5 Bucureşti, Cătălin Coman, a fost implicat în scandalul în care poliţiştii au intervenit, alături de colegii lor de la acţiuni speciale. Ea anunţă că partidul va analiza şi sancţiona conduita bărbatului.

„Implicarea domnului Cătălin Coman într-un scandal legat de acte de violenţă domestică va fi sancţionată politic de către MRS. După cum ştiţi, am iniţiat şi am modificat legislaţia în sensul eficientizării prevenirii şi combaterii violenţei domestice. Conduita publică a oricărui membru de partid trebuie să fie adecvată normelor sociale, motiv pentru care vom analiza în cadrul instituţional al MRS măsurile care se impun a fi luate în acest caz. Bineînţeles, după ce ancheta aflată în derulare se va finaliza şi vom afla rezultatele. În ceea ce priveşte comentariile legate de posibila participare a domnului Coman (care într-adevăr este Preşedinte al MRS, sector 5 Bucureşti) în acţiunea de introducere în spaţiul meu privat a unei tehnici de monitorizare ambientală, menţionez că nu sunt în măsură să comentez deciziile luate de unitatea de Parchet competentă, care a investigat cazul. Dosarul este, din câte ştiu, soluţionat cu neînceperea urmăririi penale”, transmite Carmen Dan.

Ea subliniază că formaţiunea politică pe care o conduce după plecarea din PSD „este mult mai mult decât o sursă de scandaluri care alimentează senzaţionalul”.

„Experienţa personală mă determină să nu reacţionez «la cald» şi să urmăresc (la fel ca şi dumneavoastră) derularea evenimentelor”; precizează Carmen Dan.

Cătălin Coman, fost poliţist, a fost ridicat, luni, de către poliţişti fiind acuzat că a spart geamul de la intrarea în locuinţa unei vecine, ameninţând-o pe femeie. Când au ajuns la faţa locului poliţiştii, bărbatul s-a baricadat în propriul apartament.

Surse judiciare afirmă că el mai este cercetat în două dosare penale, în care este acuzat tot de infracţiuni cu violenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.