Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paramount Players plănuiește reluarea succesului Indecent Proposal

indecent proposal

Compania Paramount Players încearcă să aducă pe marile ecrane o variantă nouă a succesului de casă "Propunere indecentă/ Indecent Proposal", arată portalul Collider.

Scenarista Erin Cressida Wilson, cunoscută pentru povestea filmului "Fata din tren/ Girl on the Train", pregătește noul scenariu, care va relua subiectul succesului de public din 1993.

Robert Redford, Demi Moore și Woody Harrelson au fost protagoniștii peliculei originale, regizată de Adrian Lyne, în care era vorba despre un miliardar ce oferă unui cuplu proaspăt căsătorit un milion de dolari pentru a petrece o noapte cu tânăra soție, scrie Mediafax.

În 1994, filmul a fost vedetă la gala Zmeura de Aur, primind trei astfel de trofee, pentru cel mai prost lungmetraj, cel mai prost scenariu și cea mai proastă interpretare, cea a lui Harrelson. Totuși, a generat încasări de 266 de milioane de dolari în sălile de cinema, ajungând un succes de box office.

Wilson a mai scris scenarii în care subiectul s-a învârtit în jurul relațiilor și al politicilor sexuale, debutul său fiind legat de drama "Secretara/ Secretary", cu James Spader și Maggie Gyllenhaal, dar și de povestea regizată de Atom Egoyan "Chloe", din 2009, în care o femeie angajează o escortă pentru a-i seduce soțul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.