Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Părintele Calistrat dă de pământ cu Teodor Baconschi: Rechinii culturii au sărit să sfâșie în haită

parintele calistrat

Părintele Calistrat dă de pământ cu Teodor Baconschi, după ce politicianul l-a certat pentru că le-a cerut românilor dă doneze Bisericii din darul de nuntă. Preotul spune că Baconschi a fost complet absent de la mari teme de interes pentru poporul român, cum a fost Referendumul pentru familie.

„Nu este o chestiune mai ieftină și de joasă speță, decât circul ieftin, dezinformarea, manipularea și inducerea în eroare a publicului. (…) Aici l-am luat la glumind, cum o distracție de o noapte costă peste 20000 Euro, iar de a doua zi arunci tot, s-a terminat și coregrafia, iar în final cel mai important moment ‘TAINA CUNUNIEI’, harul și binecuvântarea pe care le ai toată viața, la acelea te grăbești și vrei cât mai repede și pe degeaba, că povestea cu Dumnezeu mai puțin contează.

Deci Dumnezeu care dă cel mai mult, cei mai important și mai sfânt, Harul Duhului Sfânt, El este cel mai ignorat și luat peste picior de mire, mireasă și nașii. (…) Atât, în finalul videoclipului am arătat că la nuntă am primit și 50 si 100 si 200 lei, nefiind un preț standard, stabilit nicăieri.

Însă, cei care abia așteaptă să murdărească Biserica, de data aceasta sunt centrați pe imaginea mea, și au sărit ca rechinii, vanitoșii tigrii ai culturii rafinate au sărit să sfâșie în haită, au găsit momentul cheie să-și verse veninul”, a spus părintele Calistrat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.