Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Parlamentarul PSD Radu Cristescu îl ia la întrebări pe șeful SPP: 'Mă ofer voluntar să-l păzesc pe ministrul Voiculescu în schimbul de noapte'

radu cristescu

Parlamentarul PSD Radu Cristescu îi adresează trei întrebări șefului SPP, după ce a observat că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, are o gardă de corp.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Îl vânează teroriștii lui Cîțu pe ministrul Voiculescu, domnule general Pahonțu ?

Zilele trecute m-am intersectat pe holurile Parlamentului cu băiatul ăla din părinți campioni, securiști, ăla micu' de la USR-PLUS, cum îi zice ... Vlăduț Voiculescu, ministrul cu diplome dubioase ori lipsă.

Dar nu ministrul diplomelor și vaccinărilor dubioase era personajul interesant, ci garda lui de corp, cu tocul pistolului aflat la vedere, ca să priceapă lumea rea că nu-i de glumă cu dl ministru USR-PLUS și cu ofițerul lui de protecție.

Fiindcă doar premierul și vice-premierii sânt păziți ,, din oficiu " de SPP, iar Vlăduț de la USR-PLUS e singurul ministru al sănătății care are acest privilegiu, am niște întrebări simple pentru generalul Pahonțu, șeful SPP și al " gardienilor revoluției " lui Iohanis :

- a cerut ministrul Voiculescu protecție din partea SPP ?

- există amenințări la adresa ministrului sănătății ?

- de asta ați cerut suplimentarea bugetului SPP, în pandemie - ca să-i păziți mai bine de alegători pe miniștrii dubioși, hoți și nepopulari ?

Ca să economisim banii de la buget, mă ofer voluntar, domnule general Pahonțu, ca să-l păzesc pe ministrul Voiculescu în schimbul de noapte. Deși cred că ministrul Vlăduț n-o să accepte, fiindcă știe ce zice cântecul despre vremea când se fură - 'noaptea, pe fulgerătură'.

Cum e, deci, domnu' general șef Pahonțu?”, a spus Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.