Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patronul Dinamo Kiev despre Lucescu - 'A demonstrat că este un profesionist până în măduva oaselor'

Guliver/GettyImages
Mircea Lucescu

Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a spus despre Mircea Lucescu că este un profesionist până în măduva oaselor şi a precizat că nu este necesar să-i stabilească obiective tehnicianului român, potrivit news.ro.

Citește și: CAB detonează NUCLEARA pentru Vasile Blaga - ACHITAREA acestuia pentru corupție ANULATĂ iar dosarul se va rejudeca la Tribunal de la zero

"Astăzi este o zi importantă pentru Dynamo Kiev, vă prezentăm un nou antrenor principal, pe Mircea Lucescu. Mulţi ani, el a arătat că este un profesionist până în măduva oaselor, care poate lucra pentru rezultat.

Nu numai la Şahtar, ci şi la Galatasaray şi Besiktas şi la alte echipe la care a lucrat. El luptă doar pentru victorii. Sper că Mircea va reuşi la Dinamo şi echipa va ajunge la un nou nivel. Au existat multe zvonuri după ce am anunţat semnarea unui contract cu Lucescu.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

De la oameni care nu au luat această decizie. Jose Mourinho a lucrat şi la Benfica şi la Porto, Antici a lucrat la Barcelona şi la Real, precum şi la Atlético, unde a avut succes. Zaccheroni a lucrat la Milan, Juventus şi Inter. Lucescu a avut o istorie glorioasă la Şahtior.

Dar sperăm că va reuşi într-un nou loc, la Dinamo. Din partea noastră, trebuie să-i oferim tot sprijinul. Numirea lui Mircea Lucescu ca antrenor principal este decizia mea.

Trebuie să o acceptaţi. Dacă vom câştiga, toată lumea va aplauda, dacă nu reuşim, mă vor certă. Toţi doreau să vină un antrenor străin cu nume. Îi doresc succes lui Mircea şi tot ce este mai bun. Eu, ca preşedinte al clubului, îl voi ajuta. Nu este necesar să-i stabileşti obiective unui antrenor ca Lucescu.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

El înţelege că este rebuie să reînvie glorie trecută a lui Dinamo. După ce am analizat întreaga presă din ultimii ani, trebuie să spun că Lucescu nu a spus nimic rău despre Dinamo şi despre fani.

Da, a vorbit despre federaţie când fratele meu lucra acolo. Dar Şahtior a câştigat campionatul de opt ori în acea perioadă. Sunt sigur că nici acum nu va tăcea.

Lucescu se pricepe foarte bine la colaborarea cu tinerii. Acest fapt îmi oferă optimism. Banii sunt pe ultimul plan pentru el. Are un sistem de bonusuri pentru a intra în Liga Campionilor", a declarat Surkis, la prezentarea lui Lucescu, potrivit sport.ua.

Surkis nu acceptă ca Lucescu să nu fie primit în "familia Dinamo" de fani.

Citește și: Ancheta colosală a drogurilor pierdute în mare a COSTAT statul român 3,5 milioane de lei - Bunurile găsite de anchetatori pentru valorificare

"Mă aştept la înţelepciune din partea fanilor. Am încercat să le explic poziţia mea. Avem sute de mii de fani. Nu toată lumea vine la stadion.

Nu pot fi de acord că Mircea nu poate fi acceptat în familia noastră, în echipa Dinamo. Dacă există succes, vor fi aplauze pentru echipă.

Dacă nu, mă vor critica. Sunt gata să mă întâlnesc din nou cu fanii. Trăim într-o ţară democratică. Toată lumea îşi poate exprima opinia, dar, din păcate, nu toată lumea ştie să facă acest lucru într-o manieră civilizată.

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

Dacă este necesar, sunt gata să mă întâlnesc din nou cu fanii. Mircea Lucescu a câştigat 32 de trofee. A venit la Dinamo şi încă nu a început să lucreze, dar este insultat. Au venit ultraşii, am vorbit cu ei. Dacă vor să gestioneze şi să decidă, să aducă bani în club", a adăugat el.

Fost 12 ani antrenor al rivalei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu a semnat, săptămâna trecută, un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene. Luni, el a anunţat că renunţă la echipă, dar marţi a plecat la Kiev pentru o nouă discuţie cu preşedintele Igor Surkis şi a început deja munca la noua sa grupare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.