Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru bărbaţi din Republica Moldova, cercetaţi de poliţia din Galaţi pentru înşelăciune

renasterea.ro
politisti

Patru persoane din Republica Moldova, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, au fost identificate şi sunt cercetate de poliţişti, se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. 

Citeşte şi: Kovesi dezvăluie ce PLANURI are 'post-DNA'. Ce spune procurorul-şef despre cariera ei

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată de reprezentantul unei societăţi comerciale din Galaţi, cu obiect de activitate ''amanet'', despre faptul că, în perioada 28 noiembrie - 14 decembrie, la punctele de lucru de pe raza municipiului, s-au prezentat mai mulţi cetăţeni din Republica Moldova care au amanetat bijuterii prezentate, în mod fals, ca fiind din aur, în valoare totală de 35.000 lei. 

Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Secţiei 5 Poliţie au depistat în flagrant, la unul dintre aceste puncte de lucru, un bărbat de 24 ani, din Republica Moldova, care încerca să amaneteze o brăţară din metal galben cu greutatea de 42 grame, pe care, în mod fals, o prezentase ca fiind din aur. 

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, în perioada 13-14 decembrie, bărbatul respectiv a încercat să inducă în eroare reprezentanţii societăţii comerciale, de trei ori, prezentându-le bijuterii din metal galben, ca fiind din aur. De asemenea, s-a stabilit că acesta face parte dintr-un grup de patru persoane din Republica Moldova, cu preocupări infracţionale, ceilalţi trei fiind identificaţi în persoana unor bărbaţi cu vârste de 24 şi 25 ani. Cei din urmă sunt bănuiţi că, în perioada 28 noiembrie - 07 decembrie, ar fi comis şapte infracţiuni de înşelăciune cu acelaşi mod de operare, ei fiind daţi în consemn la frontiera de stat a României, conform comunicatului. 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, furt şi tentativă la furt.

Citeşte şi: Boierii de Vaslui: Cei mai bogați edili din cel mai sărac județ al României. Topul salariilor din administrația locală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.