Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paul Pogba ar putea ajunge în iarnă la FC Barcelona, după perioada agitată de la Manchester United

Paul Pogba

Paul Pogba (25 de ani) are parte de o perioadă agitată la Manchester United, după ce a câştigat Cupa Mondială cu naţionala Franţei, scrie Mediafax.

Francezul are o relaţie rece cu antrenorul Jose Mourinho, iar agentul său, Mino Raiola, pregăteşte un transfer-bombă în iarnă. Mijlocaşul a fost dorit de Barcelona în această vară şi ar putea ajunge pe Camp Nou în următoarea perioadă de transferuri.

Barcelona l-a pierdut pe Andres Iniesta, plecat în Japonia, iar "golul" lăsat de "Don Andres" se pare că va fi umplut de catalani cu mai mulţi fotbalişti. După ce i-au luat deja pe Arthur şi Vidal, şefii de pe Camp Nou pregătesc adevărata lovitură de imagine pentru perioada de transferuri din iarnă.

Citește și: Cristiano Ronaldo continuă să își surprindă fanii: Nu renunță la antrenamente nici în ziua liberă

Concret, DailyStar scrie că Mino Raiola pregăteşte plecarea lui Pogba de la Manchester United în luna ianuarie, iar destinaţia ar fi Barcelona, după ce formaţia blaugrana l-a vrut pe starul campion mondial încă din această vară, dar Mourinho s-a opus deoarece perioada de transferuri din Anglia s-a închis deja.

Mino Raiola s-a certat cu Paul Scholes, una dintre legendele lui Manchester United, şi nici relaţia cu Jose Mourinho nu e una grozavă, având în vedere neînţelegerile dintre clientul său şi antrenorul portughez. Pogba a fost cel mai scump transfer din lume în 2016, când Juventus l-a vândut la Manchester United pentru 105 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.