Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Paulo Jorge Pereira este noul antrenor al echipei de handbal masculin CSM Bucureşti

minge handbal

Portughezul Paulo Jorge Pereira este noul antrenor al echipei de handbal masculin CSM Bucureşti şi va debuta chiar joi, în meciul cu Dunărea Călăraşi, din Liga Naţională. CSM Bucureşti a anunţat că tehnicianul lusitan va conduce echipa doar în acest final de sezon, iar debutul său se va consemna chiar joi, când CSM joacă în Liga Naţională cu Dunărea Călăraşi.

Pereira conduce şi naţionala Portugaliei, cu care s-a calificat la barajul pentru CM din 2019. ”Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în calităţile mele. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul românesc. Vom da totul pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti”, a declarat, Pereira după semnarea contractului.

Şi şeful secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu, a comentat sosirea portughezului: ”Ne dorim să avem şi cu băieţii un final de sezon cât mai bun, iar aducerea lui Paulo Pereira în staff-ul tehnic al echipei noastre este un argument în acest sens. Îl cunoaştem pe Paulo şi avem mare încredere în el”. Pereira are 53 de ani, iar în carieră a mai pregătit formaţia FC Porto (masculin), precum şi naţionalele feminine ale Angolei şi Tunisiei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.