Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a anunțat că atacantul Sergio Aguero s-a accidentat și va lipsi câteva săptămâni

www.thebubble.com
Kun Aguero Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a anunțat că atacantul Sergio Aguero a suferit o accidentare și va absenta câteva săptămâni pe teren. Sunt șanse foarte mici ca argentinianul să evolueze în derby-ul cu Manchester United, programat la 7 decembrie, anunță MEDIAFAX.

Citește și: SURPRIZĂ din PSD: Claudiu Manda anunță că social - democrații sunt cea MAI MARE FORȚĂ politică din Dolj

Accidentarea lui Aguero a survenit în timpul meciului cu Chelsea, de sâmbătă, scor 2-1, când atacantul a fost înlocuit după 77 de minute din cauza unei probleme la coapsă.

"Sergio va lipsi câteva meciuri, nu știu exact câte. Vor fi câteva meciuri în care nu îl vom avea. Nu cred că va fi apt pentru derby (n.r. - cu Manchester United), poate doar cu ajutorul unui miracol, dar nu cred. Ne va lipsi Sergio, dar îi avem pe Gab (n.r. - Gabriel Jesus) și Sterling, care pot evolua pe acea poziție. Nu mai există alte accidentări. David Silva a avut crampe la meciul de sâmbătă, dar e în regulă", a declarat Guardiola, luni, la conferința de presă premergătoare meciului cu Șahtar Donețk, din grupele Ligii Campionilor.

Citește și: Dacian Cioloș a vorbit deja cu președintele Klaus Iohannis: mesajul transmis de liderul PLUS

Aguero este al treilea cel mai bun marcator din Premier League în acest sezon, având nouă goluri înscrise. Argentinianul a punctat de 13 ori în toate competițiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.