Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER: Bucureștiul are nevoie de ecologiști în Consiliul General. De ce sunt opriți de către Biroul Electoral Central?

PER
PER ecologistii

Partidul Ecologist Român denunţă decizia BEC prin care au fost interzişi reprezentanţii partidului în secţiile de votare. PER afirmă că Bucureştiul are nevoie de ecologişti în Consiliul General, iar cetăţenii pot face dreptate la vot.

"Trăim în cea mai poluată capitală europeană, petrecem cel mai mult timp în traficul aglomerat din București și tânjim mereu, locuind între betoane, după câte un colț de natură. De ani de zile în Capitală se mimează dragostea pentru ecologie, dar de făcut se face prea puțin.

O concluzie este limpede: BUCUREȘTIUL ARE NEVOIE DE ECOLOGIȘTI ÎN CONSILIUL GENERAL.

Este nevoie de oameni dedicați, cu viziune pentru un București care să devină un ECO City în cel mai scurt timp. Sunt măsuri pe care Partidul Ecologist Român le-a cuprins în proiectul #BucurestiECOCity2022, măsuri simple care să diminueze poluarea în Capitală, care să decongestioneze traficul și care să aducă în București concepte noi, așa cum este cel al grădinilor verticale și orizontale de pe blocuri.

În aceste condiții, de ce sunt ecologiștii opriți din a candida la București? Cine are interes ca România să aibă în continuare cea mai poluată capitală europeană?

Cine are interes ca în București copiii noștri să respire un aer toxic, plin de noxe și să se joace doar printre betoane?

După ce Partidul Ecologist Român a trebuit să conteste în instanță deciziile prin care candidaților propuși la Primăria Capitalei și la primăriile de sector li se interzicea candidatura, a venit acum și decizia BEC numărul 77 din 4 Septembrie, prin care Partidului Ecologist Român i se interzice să aibă reprezentanți în secțiile de votare. Din păcate, am pierdut contestația împotriva acestei decizii care lasă loc abuzurilor.

Chiar nu se dorește să existe o alternativă la partidele mari? În lupta aceasta politică nu există loc pentru cei care susțin ecologia în București? Nu ne-am săturat încă de munții de gunoaie, de aerul irespirabil și de haosul din trafic?

Dreptatea o pot face doar cetățenii Capitalei, la vot!", se arată într-un comunicat al PER.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.