Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PER cere premierului Tudose trimiterea unui corp de control la Ministerul Transporturilor

per.ro
Danut Pop

Partidul Ecologist Român îi solicită Prim-Ministrului Mihai Tudosesă se implice de urgență în prevenirea unor fapte de sustragere a banului public la Ministerul Tranportului, problematică pe care PER o suspectează și a semnalat-o în ultima lună. Întrucat costurile de construcție a autostrazii Pitești-Sibiu nu rezultă nici măcar după argumentele prezentate de directorul CNAIR, PER îi solicită domnului Prim-Ministru să trimită un corp de control la Ministerul Transporturilor pentru a lămuri situația și a înlătura/ confirma aceste suspiciuni.

Ciferele uriașe anunțate de către domnul Ministru Cuc par a reprezenta costul a 4 autostrăzi de acel tip, având în vedere că prețul pe km de autostradă, în zona de deal, este de 4 milioane de euro. Cea mai scumpă variantă executată în sistem tunel, cu două sensuri de autostradă, este de aproximativ 27 de milioane de euro. La ce se referă suma exagerată anunțată oficial de Ministerul Tranporturilor? Situațiile de genul acesta în care există suspiciunea ca s-ar putea face manevre, ar trebui să fie în vizorul DNA, printr-o direcție de control-prevenție. Nu putem astepta ca ei sa fure pentru a-i putea prinde. România nu are nevoie de politicieni în pușcărie și nici de tunuri financiare date statului, are nevoie de o transparentizare a cheltuielilor banilor publici și o justiție corectă.

Refuzul sau ignorarea solicitării noastre, de către Prim-Ministrul Mihai Tudose, va fi interpretată de PER ca o complicitate la furtul din banii publici (subminarea economiei nationale), se anunţă într-un comunicat de presă al liderului PER, Dănuţ Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.