Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Percheziţii la persoane bănuite de braconaj şi nerespectarea regimului armelor, în Dolj și Gorj

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Domiciliile a trei persoane din judeţele Dolj şi Gorj, bănuite de braconaj în judeţele Vâlcea şi Gorj şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, au fost percheziţionate, joi, de poliţişti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea într-un comunicat transmis AGERPRES.

Percheziţiile au fot efectuate în localităţile Dănciuleşti (judeţul Gorj) şi Tălpaş (judeţul Dolj), de către poliţişti de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

"La data de 17 iunie a.c., poliţiştii au descins în trei locaţii din comuna Dănciuleşti, judeţul Gorj şi la o locaţie din comuna Tălpaş, judeţul Dolj, la domiciliile celor trei bărbaţi de 42, 37 respectiv 47 de ani. În fapt, bărbaţii sunt bănuiţi de fapte de braconaj, începând cu anul 2020, comise în fondul cinegetic din judeţele Vâlcea şi Gorj, iar în urma percheziţiilor, cercetările au fost extinse şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", indică sursa citată.

În urma percheziţiilor au fost ridicate trei arme de vânătoare, dispozitive metalice folosite la confecţionarea artizanală a muniţiei de vânătoare, zeci de cartuşe de vânătoare, elemente de muniţie de plastic, trofee de cervidee, crotalii, un pistol de autoapărare.

Poliţiştii au aplicat şi două sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 7.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.