Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peste 174.000 de persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore

vama

Peste 174.000 de persoane au trecut frontiera în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 96.000 au ieșit din țară. Duminică dimineață, timpul mediu de așteptare la Giurgiu - Ruse, la ieșire, este de o oră, iar la Siret, Petea și Urziceni de jumătate de oră, scrie Mediafax.

Potrivit Poliției de Frontieră, ăn ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 174.000 persoane, cetățeni români și străini, dintre care aproximativ 78.100 pe sensul de intrare şi 95.900 pe cel de ieşire din ţară şi peste 40.700 mijloace de transport, dintre care 18.200 pe sensul de intrare și 22.500 pe sensul de ieșire din țară.

În același interval, poliţiştii de frontieră au constatat 10 infracţiuni şi 14 contravenţii săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini, au descoperit bunuri nedeclarate care urmau să fie introduse ilegal în ţară în valoare totală de aproape 85.000. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 5.900 lei.

Citește și: STB va asigura transportul public pe întreg parcursul nopţii de Anul Nou

De asemenea, nu s-a permis intrarea în ţară a 12 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 12 cetăţeni români din diferite motive legale.

Potrivit aplicației Poliției de Frontieră în care sunt transmise, în timp real, informații despre situația de la frontieră, la această oră timpul mediu de așteptare la Giurgiu - Ruse, la ieșire, este de o oră, iar la Siret, Petea și Urziceni de jumătate de oră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.