Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Peter Fonda și-a cerut scuze pentru mesajul ' dezgustător şi iresponsabil' despre fiul președintelui Trump

www.express.co.uk
peter fonda

Actorul american Peter Fonda şi-a cerut scuze miercuri pentru mesajul postat pe Twitter în care spune că fiul preşedintelui Donald Trump, Barron, în vârstă de 12 ani, ar trebui smuls din braţele mamei sale şi pus ''într-o cuşcă alături de pedofili'', relatează joi DPA, potrivit Agerpres.

Mesajul actorului în vârstă de 78 de ani a venit ca reacţie la măsura controversată a administraţiei Trump de separare a copiilor de părinţii imigranţi care traversează clandestin graniţa dintre Statele Unite şi Mexic.

''Am postat un mesaj foarte indecent şi vulgar despre preşedinte şi familia sa ca reacţie la imaginile impresionante pe care le-am văzut la televizor'', a spus Fonda într-o declaraţie.

''Ca mulţi dintre americani, sunt foarte bulversat şi tulburat de situaţia copiilor separaţi de familii la graniţă, dar am mers prea departe'', a explicat în continuare actorul.

Mesajul, care a fost şters ulterior de pe contul de Twitter al actorului, făcea referire directă la fiul lui Trump, Barron.

''Ar trebui să-l smulgem pe Barron Trump din braţele mamei lui, să-l punem într-o cuşcă cu pedofili şi să vedem dacă mama sa îl va înfrunta pe nesimţitul cu care s-a măritat'' a scris cu majuscule actorul, laureat cu Oscar, miercuri pe Twitter, potrivit relatărilor din media.

Citește și: Laura Pausini va concerta pentru prima dată în Cuba la invitaţia popularului duet cubanez Gente de Zona

Cabinetul primei doamne Melania Trump a reacţionat la mesaj contactând Secret Service.

''Mesajul este dezgustător şi iresponsabil'', a spus directoarea de comunicare a primei doamne, Stephanie Grisham, potrivit relatărilor din presă.

Fiul cel mare al preşedintelui Trump, Donald Trump Jr., a reacţionat declarând că postarea actorului a ieşit din limitele dezbaterii politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.